2 de febr. 2011

Crocheting fever (1)

Ja veieu que fins i tot la Lola Sue Bear s'ha aficionat al ganxet. Em sembla que acabarà la seva granny blanket abans que jo.

Lola Sue Bear is very busy crocheting away her colourful granny blanket. Look at the beautiful little bag she's made to keep her wool. Ooh, how I envy her!!
At the moment, thought, here's is my first granny square pattern that I found in Atic 24Summer Garden Party Granny Square.

De moment, m'acontento amb mostrar-vos el meu primer quadret de ganxet que espero que sigui el primer de molts. La meva intenció és fer mantes com la de Mias Landiv, de la Ingrid Jansen de Wool & Wood Stool, o de la Meisi; però finalment m'he decidit per provar el patró de la Lucy d'Atic 24: Summer Garden Party Granny Square que ha quedat així:
It's not bad for a beginner! Now it's time to improve my crocheting skills.

7 comentaris:

  1. Hola! Soc la Maria de l'escola de la Sol. Quines coses tan maques que feu. Quina enveja, sana, de veure aquestes cosetes tan xulis.
    Jo no tinc gens d'art i imaginació per fer tantes monades.
    Ara xaferdejant per internet he trobat un blog que surten coses d'artesania mab fil molt currades. Pot ser ja el coneixeu però si de cas us poso el link.
    Fins aviat!
    http://hiedra-elrincondeloshilos.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Gràcies per l'enllaç Maria. I això de mirar blogs m'agrada molt també perquè sempre s'agafen idees i, a més, hi ha tantes coses per aprendre...

    ResponElimina
  3. Hola! Vaig a classes de Patchwork al Tela Marinera i allà he conegut el teu blog.
    Felicitats!! A mi m'ha agradat per partida doble: perquè m'encanta fer tot tipus de labors i manualitata i també perquè Malla és el meu poble.
    A reveure.
    Mela

    ResponElimina
  4. Hola Mela, gràcies per deixar-me un comentari. He vist la teva feina al blog del 'Tela' i estic impressionada!!
    Jo sóc una principiant en tot i vaig fent el que puc.
    Ah! i a Malla s'hi està molt bé!
    Una abraçada

    ResponElimina
  5. Gracias por tan buenas ideas para empezar una manta. LLevo un tiempo queriendo hacer una pero no me lanzaba. He mirado los links que comentas y me gusta mucho el último http://attic24.typepad.com/weblog/
    la manta del mes de Enero es realmente preciosa. Y creo que gracias a que lleva tantos colores, es la que me ha hecho decidirme.
    Muchas gracias¡¡

    Lo compartiré en mi blog, pues me ha gustado mucho tu pagina y el link que has sugerido.

    uno becho¡¡

    ResponElimina
  6. Me alegro que te hayas decidido. La verdad es que los blogs dan mucha vidilla porque nos animamos mutuamente y nos lanzamos a empezar nuevos proyectos con ganas.
    Ya tengo ganas de ver la evolución de tu manta de ganchillo.

    Un abrazo

    ResponElimina